28 oktober, 2011

FriluftsFredag

Jag tog på mig oömma skogspromenadkläder och benvärmare som jag tänkte skulle te sig snyggt till gummistövlar. Helt plötsligt hade det hunnit bli mörkt ute och jag hade varken hittat mina stövlar eller kommit ut i skogen. Ett lövigt parti av parkeringsplatsen var det skogigaste jag kom i kontakt med idag.
Så här står jag, kobent, sur och med dålig hållning. Jag är nog inte en sån där käck friluftsmänniska ändå.

6 kommentarer:

Violentlyknits sa...

åjo... i morrn går vi ut och går tycker jag... jag kan ta med mig mitt trangiakök/monolit.

Adina sa...

Promenad med matsäck har jag nog inte varit på sen jag var liten. Är det så att det krävs småbarn för att vuxna människor ska känna sig manade att göra ambitiösa utflykter?

Karin sa...

Nej, men jag och Annika gick ju fram och tillbaka till Bengtsfors, det var en mkt ambitiös utflykt... fast jag kanske räknas som småbarn ibland? Dessutom käkade vi falafel i Bengan.

Fint ljus! Lövly liksom.

Adina sa...

Jag kritiserade mest frånvaron av ambitiösa promenader i mitt eget liv. Dom uteblev nån gång i början av puberteten och risken finns att dom inte kommer tillbaka på allvar fören jag har en familj.
jag är sjukt impad av eran trip!

Karin sa...

Ahh... då förstår jag!

Ja, jag med, jag hade typ ont i vaderna i flera dagar efteråt....

MissAnnaLi sa...

Jag och Hanna gick en gång 7km slingan vid Minneseberget. Närvi hade gått den hade vi ändå inte gått tillräckligt tyckte vi. så då gick vi till baldersnäs också. och sen tillbaka igen. Det var också långt!