05 maj, 2011

Oh, behave!!


TANTSNUSK stod det i sms:et idag. Ett helt fantastiskt tema. Men ack så svårt. Min morsa deklarerade redan förra sommaren att inskolningen till kulturtant hade börjat men tidiga morgonbad och P1 sommar.
Men hur ser då en snuskig tant ut? Kanske är ju alla kulturtanter i sina linne utstyrlsar JÄTTE snuskiga? De bara mörkar att de läser kiosk litteratur med att springa på fina vernissage och intressera sig för litteratur och konst.
Men eftersom min garderad inte innehåller några brokiga linnekreationer, så tänkte jag att snusktanter är nog lite som skator, de är djuriska och gillar saker som glittrar....så djurmönster och guld it is!

När jag fått på mig detta insåg jag att om jag hade varit bubbel så gammal och lite till och tagit på mig precis samma sak hade jag lätt hamnat under kategorin snusk.
Men det kanske är det som vår värld behöver idag, fler snuskiga tanter som vågar viska "vi ses som 5 på toaletten" till de gubbar som styr denna världen och sedan ge dem en omgång som de aldrig kommer att glömma!!

(Ps. Jag tycker att det är komiskt att när man trycker på stvaningskontrollen på den här bloggen så markerar den alla ord med snusk, det ordet finns tydligen inte. Är det sådant som man inte får skriva om eller?? Och skator har de inte heller, det blir kåtor istället...och det kan man ju tolka som man vill....ds.)

2 kommentarer:

Violentlyknits sa...

hahaha!

Anonym sa...

Du e rolig du!!!! o de gillar ja!!!